Wat is uw Perspectief op Kwaliteit?

Indien u een regelmatig bezoeker van deze site bent, zult u gemerkt hebben dat er het afgelopen jaar ongeveer wekelijks een nieuwe aflevering is verschenen van Perspectieven op Kwaliteit.nl, een herpublicatie in blogvorm van het gelijknamige boek. (Leuk weetje: de site is genoemd naar het boek en niet andersom ;-).)

Op dit moment zijn er nog een paar artikelen in voorraad en ontstaat de vraag: Hoe verder?

1-Arend-Aad van DorpDeze vraag is in het afgelopen Wintercamp aan de orde geweest en daar waar de site een duidelijk groeiende groep lezers heeft, willen we er graag een vervolg aan geven.

We nodigen daarom iedereen uit om een bijdrage te leveren aan een blijvende  stroom van nieuwe Perspectieven. Het gebied rondom kwaliteitsmanagement en kwaliteitskunde is in voortdurende ontwikkeling en dat zouden we graag terugzien in de artikelen op deze site.

U kunt hier op verschillende manier aan bijdragen:

  • Uiteraard: zelf uw eerste, nieuwe of herziene Perspectief op Kwaliteit schrijven, waarbij u gerust uw eigen, unieke visie mag geven, of een getuigschrift van voortschrijdend inzicht. Diversiteit van inzichten is immers een sleutel voor vernieuwing.
  • Als u een artikel of boek gelezen hebt dat u geraakt heeft: Vraag de auteur ervan een versie voor op de website te publiceren.
  • Attendeer mensen in uw omgeving om de mogelijkheid om hun Perspectief op schrift te stellen.
  • Schrijf een recensie op het Perspectief van een ander en breng dat een stapje verder.

Inspiratie nodig? Lees de inleiding nog eens!

Vragen om hulp of toelichting mogen in het commentaarveld hieronder.  Ik zal deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.

 

Geef een reactie