Welkom

Met Perspectieven op Kwaliteit.NL brengen de auteurs in beeld hoe de kwaliteitskunde zich ontwikkelt. Hoe kijken bestuurders, managers en deskundigen aan tegen het vak? Welke trends zijn er? En hoe draagt de kwaliteitskunde bij aan het slank organiseren van goed werk?

We zien heldere trends. Het vakgebied verbreedt zich maar krijgt ook andere dimensies. Het accent verschuift van systemen naar het werk van mensen, naar waardetoevoeging. We zien nieuwe antwoorden gloren op de vraag hoe we kunnen bevorderen dat mensen goed werk leveren. Naast het streven naar perfectie komt er aandacht voor reflectie.

De bijdragen in deze bundel hebben een divers karakter. Zij vormen begrippenkader, geven nieuwe visies of laten op een verhalende manier zien hoe kwaliteit ontstaat in de praktijk. Sommige bijdragen zijn algemeen, andere richten zich op specifieke branches en sectoren, zoals zorg, politie en non-profit. Er is ook ruime aandacht voor de nieuwe kwaliteitsprofessional.

Dit boek biedt met 63 reflecties en vergezichten een beeld van Kwaliteit Next Level en voldoende materiaal om de dialoog over de toekomst van het vakgebied aan te gaan.

2 gedachten over “Welkom

  1. Arend Oosterhoorn

    welkom op de wereld
    kunnen we vanuit deze plaats ook via de moderne media kond doen van het ontstaan van het initiatief en de ‘purpose’ ervan

    1. pok-admin Bericht auteur

      Jazeker kunnen we dat. Ik dacht naast de blog aan een aantal vaste pagina’s met informatie over het initiatief en het doel ervan. Heb jij teksten die daarvoor kunnen worden gebruikt?

Reacties zijn gesloten.